OGV logo - ongewoon goed vergaderen
Ongewoon Goed Vergaderen is een product van het Meeting Skills Institute

Workshop ‘Ongewoon Goed Vergaderen: vergaderen in het 3.0-tijdperk’

 

Datum: 29-02-2016 | Locatie: Seats2meet Utrecht (Moreelsepark 65)| Tijd: 15:00-17:00 | Kosten: gratis

Rob de Haas verzorgt voor de Monday Meetup van Seats2meet deze maand de workshop ‘Ongewoon Goed Vergaderen: vergaderen in het 3.0-tijdperk – Introductie in de filosofie en de methode’.

Ook moe van “we gaan bespreken…” en “we moeten het hebben over…”?. Deze omschrijvingen bieden iedereen de ruimte om alle kanten op te gaan. En voor je het weet, blijf je met elkaar in rondjes draaien en kom je geen stap verder. Loop je weer zo’n saaie vergadering uit waarvan je denkt: “Wat hebben we nu eigenlijk precies besloten?” Zonde van tijd, geld en energie.

Bij Ongewoon Goed Vergaderen werk je met elkaar aan het continu verbeteren van vergaderprestaties. Iedereen in de society 3.0 is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de meeting. Door met de unieke OGV-vergaderkaarten© elke bespreking vooraf te ontwerpen leer je de collectieve denkkracht doelgericht te organiseren en optimaal te benutten. Zo wordt elke vergadering effectief en inspirerend en worden vergaderingen de hefboom voor succesvolle teams en organisaties. Nederland kantelt, organisaties kantelen en teams bewegen richting zelfsturing en taakvolwassenheid. Ongewoon goede vergaderingen zijn daarbij onmisbaar.

 

Ingrediënten

  • Ongewone introductie
  • Vijf klassieke vergaderfrustraties
  • Kleine proeverij met de OGV-vergaderkaarten©
  • De filosofie van Ongewoon Goed Vergaderen of waarom OGV geen verzameling trucs is
  • Het OGV-stappenplan en slimme spelregels waarmee je direct alle vergaderingen blijvend kunt verbeteren

 

Doelgroepen

Iedereen die structureel werk wil maken van effectieve, inspirerende meetings. Maar ook mensen die met een agile-benadering werken (scrum of lean), en nu ook het oude vergadergedrag willen doorbreken. En ook degenen die zich mateloos ergeren aan de saaie, energievretende vergadercultuur en zich afvragen hoe het serieus anders kan. En tenslotte is de workshop ook bestemd voor ervaren, zelfstandige trainers en facilitators die hun rugzakje willen verrijken ter uitbreiding van hun professionele repertoire.

Schrijf je hier in en klik op ‘Join and RSVP’.

Het boek ‘Ongewoon Goed Vergaderen: Slimmer. Korter. Inspirerender.’ van Rob de Haas (uitgeverij Business Contact) is bij Bol.com en Managementboek te verkrijgen.