OGV logo - ongewoon goed vergaderen
Ongewoon Goed Vergaderen is een product van het Meeting Skills Institute

Testimonials: wat anderen over Ongewoon Goed Vergaderen zeggen

“Ja, Rob, het was zeker weer mooi. Ik ga dit bespreken. Jouw persoonlijke bijdrage aan je eigen gedachtengoed maakt het af. De wijze waarop je mensen uitnodigt om mee te denken en zich te ontwikkelen, maakt dat iedereen groeit. Je hebt zo’n brede kennis, die je inzet om de zaken te verduidelijken. Ben heel blij dat we voor dit traject hebben gekozen en je hebt het helemaal waargemaakt. Jammer dat we niet ook nog de naam hebben kunnen verbreden, want ik ben nog steeds van mening dat de naam Ongewoon Goed Vergaderen niet deze kostbare lading dekt!”

– Marleen Huisman, directeur Onderwijs SKOH

 

“Dankjewel, Rob! ik vond het een hele energierijke goede meeting! Je deed het ontzettend fijn en het is gaaf om te zien hoe jouw methode werkt.”

– Martine Maris, locatiemanager Seats2Meet

 

“Hi Rob, oh… wat kan ik hier nog aan toevoegen. Ik sluit me volledig aan bij de woorden van Martine! Het was fantastisch. Echt geweldig hoe je het deed en ons achteraf liet zien dat zo’n topvergadering helemaal geen toeval was! Bij de borrel vloeiden de positieve geluiden rijkelijk.”

– Nynke Visser, locatiemanager Seats2Meet

 

“Ongewoon Goed Vergaderen breekt volledig met de heersende opvattingen over vergaderen. Hiermee kun je elke vergadering succesvol maken. Ongewoon Goed Vergaderen gaat onder de oppervlakte van het vergaderen en raakt ons vergadergedrag. Daarbij is de introductie van de vergaderkaarten een meesterlijke zet! Voor het eerst in mijn leven ben ik optimistisch over de mogelijkheden en de waarde die het vergaderen ons kan bieden.” 

– Jan Beekwilder, CEO TIX NL, Tribal en SafariBookings.com   “OGV heeft me geholpen om vergaderingen zo voor te bereiden en uit te voeren dat je na afloop de bijeenkomst verlaat vol energie. Gestelde doelen zijn behaald, iedereen weet weer wat hem te doen en te wachten staat, én… Omdat je vaak af kunt sluiten vóór de gestelde eindtijd is er voor ieder ineens tijd over!” 

– Anite van Oijen, onderwijsinhoudelijk directeur Jenaplanschool Antonius Abt  De afgelopen periode had ik onder leiding van Rob diverse trainingsdagen om de methode Ongewoon Goed Vergaderen onder de knie te krijgen. Wat een openbaring! Zowel ikzelf als mijn medewerkers zijn nu al uitermate tevreden over het effect van de methodiek. De resultaten met OGV zijn zo goed dat wij besloten hebben om de aanpak binnen de hele organisatie per 1 september 2015 te gaan invoeren. We hebben nu eindelijk een doordachte manier waarop we niet en nooit meer terug hoeven naar die energievretende vergaderingen. Daarnaast gaf het programma aanleiding tot rake bespiegelingen over hoe we de dingen samen beter kunnen doen. Zowel de methode als de training: een aanrader!”

Joost Michels, gemeentesecretaris Gemeente Oirschot 

 

“Door de gedragsrichtlijnen en de methodiek van het vijfstappenplan te koppelen aan een hoger theoretisch kader – de drie basisprincipes – wordt Ongewoon Goed Vergaderen nooit een opsomming van trucs.” 

– Dr. Frans Meijers, lector Loopbaanleren Haagse Hogeschool